TURBO POWER CLEANER прахосмукачка Welmax


прахосмукачка welmax

Turbo Power Cleaner е мултифункционално устройство, което успешно замества обикновената прахосмукачка, въже, пречиствател на въздуха и овлажнител, устройство за почистване на тапицерия на мебели и тапицерия, и дори листа вентилатор.

Turbo Power Cleaner се препоръчва специално за страдащите от алергия и тези с проблеми с горните дихателни пътища.



Turbo Power Cleaner:

Опреснява въздуха
Вземете течностите, които идват с вашия комплект и направете интериора на вашия дом привлекателен, миришещ на пролетта в топъл дъжд. Съществува и проблемът с издухването на отопляемия интериор със студен зимен въздух. Рекуператорът Turbo Power Cleaner отлично обменя въздух у дома, без да се налага да отваряте прозорци.

овлажнява въздуха
Поемете дълбоко въздух и усетете чистия въздух, който достига до белите дробове. Помислете за въздуха, овлажняван от Turbo Power Cleaner, без никакви алергени, микроби, протозои и други.

Welmax е оборудван с MODERN HEPA FILTER - четиристепенна филтрация - високоефективно филтриращо устройство за прахови частици.

Филтърът HEPA е най-модерният от филтрите, които се използват в домакинствата. HEPA филтрите стават все по-популярни във висококачествените водни прахосмукачки. НЕРА се произвежда от синтеровано стъкло и поради високата си ефективност (99,97%) се филтрира въздуха през порите на размера на 0,3μm, като по този начин ефективно пречистване на въздуха на големи частици, например прах или косата. Но най-голямото предимство на филтъра НЕРА се освобождава от клетъчните пространства на гъбички, бактерии, спори на плесени, протозои и други микроорганизми и алергени, които са уловени от филтърната мрежа и задържани във вода.



Turbo Power Cleaner може да се справя с разнообразни повърхности с модулната си система за заключване и голям избор от почистващи съвети и четки. Потребителите на Turbo Power Cleaner вече не трябва да се тревожат за почистването:

килими, килими, чистачки и килими: вълна, акрил, памук, вискоза, пропилей, нагревател, навита и полиамид
Turbo Power Cleaner почиства различни видове килими мокра и суха, оставяйки приятния цветен аромат на повърхността, която трябва да се почисти. Килимите и други текстилни продукти след мокрото почистване се сушат бързо, благодарение на мощта на мамута (2400 вата) с абсорбираща вода и влага.

дървени подове, ламинати, панели, паркет, дъски, дъвка, линолеум
Досега, поддържането на пода чист е въпрос на време и усилия. Сега благодарение на Turbo Power Cleaner почистването и мокрото почистване на подовете стана много по-лесно. Освен това, ние сме уверени, че повърхността, която трябва да се почисти, няма да изкриви или повреди, тъй като водата, използвана за измиване, бързо се вкарва в отделен Turbo Power Cleaner.

Вълнени легла
Производителите на вълнени спално бельо препоръчват да се мият веднъж годишно. Никога не е толкова лесно, колкото с Turbo Power Cleaner - просто трябва да добавите течност с ланолин (1 капачка на 1 L вода) към контейнера с чиста вода и да поставите върха за измиване.

кожени тапицерии и килими
Turbo Power Cleaner е разработен и за шофьори. Почистването на интериора на автомобила с прахосмукачка спестява от 150 до 300 Зл на автомивка. Имайте предвид, че вътре в колата депозиран замърсители от въздуха, като например прах, дим и сажди и замърсяване от самите потребители, т.е.. Коса, влакна, дрехи, хранителни продукти, мазнини и животински пърхот. Пренебрегването на хигиената на автомобила може да бъде изключително досадно за хората с алергии.

плочка повърхност
По принцип повърхностите, които са подложени на честа мръсотия, са изложени на плочки и въпреки че почистването изглежда лесно, не всеки уред достига замърсителите, които се намират в ставите. Turbo Power Cleaner идеално излекува този вид мръсотия, оставяйки повърхността блестяща.

мокри петна
Разлят сок, кетчуп или мокър под в банята не е пречка за Turbo Power Cleaner. Прахосмукачката лесно издърпва мокри петна от различни повърхности.

мебели
Мръсотия, косми, коси на любимо животно или мирис, както и епидермис и микроорганизми могат да развалят приятната атмосфера на дома. Е, има Turbo Power Cleaner, който почиства големи и малки замърсявания.

домашна среда, балкони, веранди и тераси
Като сте собственик на Turbo Power Cleaner не е нужно да се притеснявате за излишната листа, която през есента, падаща от дърветата, засенчва вашата трева. С помощта на прахосмукачка ще ги съберете на едно удобно място, за да почистите.



Потребителски мнения за Turbo Power Cleaner

Много добра прахосмукачка, мощност, супер смукателна мощност, приемливо ниво на шума. Обслужване на много добро ниво - Artur

Вакуум сензационно висока засмукваща мощност, добро представяне цялото оборудване, дълъг кабел, че е лесно да се движат, тъй като тя има проблеми повсеместно прах разпуснат през август, което е доста важно, поради алергии на детето. Носната и носната кихане се препоръчва за страдащите от алергия - Кристана

Експлоатацията на прахосмукачката се простира като супер контролен дракон в дръжката, направена на 5+! - Сандра

Какво да се каже, сила и мощ, а не досадно шум, чудесни съоръжения, може да свърши работа, дори и с коса и кожа в килима, когато е зададено половината от власт, ние я имаме повече от година и аз съм много щастлив - Paul

Много добра прахосмукачка. Здрав, тих, добре поддържан. Аз бих препоръчал. - Тадеус

Продуктът отговаря на моите очаквания 100%, препоръчвам - Филип

Прахосмукачката е удоволствие за почистване, алергия, интуитивно обслужване. HEPA филтърът е допълнително предимство, което не се намира в други модели. Аз препоръчвам! - Паулина

Направих го наскоро, но сега мога да напиша няколко думи за това обективно. Тих, супер мощен и ефективен. Компактен, достатъчно дълъг захранващ кабел. Фантастичен продукт, който струва цената, абсолютно препоръчително. - Катарзина

Аз използвам прахосмукачка за известно време, аз съм доволен, за сега работи безотказно основната четка - Аз имам куче и дърпа чукам "безропотно: п. Дължината на кабела е малко по-тежка от другите ми прахосмукачки. най-добрата прахосмукачка, която имах досега. Аз го препоръчвам, защото си заслужава !!!!! - Силвия

Супер прахосмукачка, има всичко от което се нуждаете, най-доброто, което имах и имах много. - Адам

Голяма прахосмукачка с огромно количество аксесоари. - Моника

Купих прахосмукачка обикновено под килим и килими в целия апартамент. Тя работи много добре. Обикновено се препоръчва. - Войчех

Прахосмукачката е твърда, добре напоена и изобщо не силно силна. Плавно регулируема сила на изсмукване ви позволява да получите наистина тиха работа, и в същото време добра производителност дори при ниска obrotach.A по отношение на теглото и размерите на факти е по-голям и по-тежки от стандартните прахосмукачки но той съчетава двете функции на прахосмукачка и измиване! Операцията е много проста - аз препоръчвам на всички. - Джоана

Аз съм много щастлив, килимът изглежда като нова, спокойна работа и лесна за употреба. Препоръчвам ви - Katarzyna

Продуктът е фантастичен, отговаря на очакванията ми, след като прочете инструкциите, които са много лесни за употреба. Много съм щастлив - Марчин




клиентите за Велмакс






Komentarze

Prześlij komentarz

Popularne posty z tego bloga

Модерни съдове за готвене

Мнения за прахосмукачка „Turbo Power Cleaner“ от „Welmax“